Diensten

Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor het uitvoeren van onze diensten. Hieronder een overzicht van de diensten die wij voor u kunnen verzorgen. Aarzel zeker niet om contact met mij op te nemen ook als is uw idee nog niet helemaal concreet. Ik bied graag een antwoord op uw vraag en zoek samen met u naar de beste oplossing.

Industrieel onderhoud

Voor het afbreken en verplaatsen en terug opbouwen van uw productielijn kan u bij mij terecht. Ook voor preventief onderhoud van uw productielijn kan u bij mij terecht. Samen zorgen we voor een zo hoog mogelijk rendement van uw productielijn en/of machines. Ook kunnen we afspraken maken om op vaste basis een onderhoud uit te voeren dit voor kortere of langere periodes.

Metaalconstructie

Ik maak voor u alle constructies in metaal, aluminium en inox wat mijn specialiteit is. Alles wordt op maat gemaakt met oog voor detail en met aandacht voor uw persoonlijke inbreng. Omdat kwaliteit belangrijk is gebruik ik steeds materialen met een sterke duurzaamheid. Ook voor alle laswerken en montage van metaalconstructies kan u bij mij terecht.

Trappen,leuningen,ballustrades, …

Daar ik alles zelf produceer van begin tot einde, kunnen wij uw trap, leuning, handgreep of ballustrade op maat maken naar uw wens. De plaatsing verzorgen wij ook zo kunnen we ervoor zorgen dat uw realisatie mooi tot zijn recht komt.